Algemene voorwaarden

1. Algemeen
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten die tot stand komen met Taarten Rotterdam gevestigd te Rotterdam

1.2 Door een bestelling te doen via internet of per mail gaat u een overeenkomst aan met Taarten Rotterdam en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Taarten Rotterdam heeft het recht om de voorwaarden ten alle tijde te wijzigen.

2. Bestellingen
2.1 Een taart kan bij voorkeur besteld worden via de app Whatsapp, of per email. Taarten Rotterdam streeft ernaar binnen 1 werkdag de email te beantwoorden. Taarten Rotterdam is niet verantwoordelijk voor communicatie en leveringsproblemen die voorvloeien uit niet correct doorgegeven gegevens. Een telefonische bestelling wordt ten alle tijden per email, sms of WhatsApp bevestigd.

2.2 Om teleurstellingen te voorkomen kunt u de taart zo vroeg mogelijk bestellen. Bruidstaarten het liefst minimaal 2 maanden van te voren, overige taarten minimaal 2 weken van te voren.

2.3 Voor alle taarten dient een vooraf betaling te worden gedaan. 

2.4 De taarten dienen afgehaald te worden in Rotterdam.

Bruidstaarten en stapeltaarten van minstens 4 lagen worden binnen een straal van 20 kilometer bezorgd op locatie. Hiervoor wordt een vergoeding berekend van € 0,95 per gereden kilometer. Het aantal kilometers wordt naar boven afgerond tot hele kilometers. Heen en terug.

2.5 Een bestelling van een taart is pas definitief na het ontvangen van de betaling. 

3. Prijzen

3.1 Alle prijzen en tarieven genoemd op deze site en in uw offertes zijn in euro en inclusief btw, tenzij anders vermeld.

3.2 Prijzen zijn onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.

3.3 Genoemde taart prijzen zijn inclusief 2 lagen basisvulling naar keuze en eenvoudige decoratie. Voor boetseerwerk en foto’s wordt een meerprijs berekend.

4. Betaling

4.1 De betaling is vooraf , en dient uiterlijk 2 weken voor de bestelde datum te zijn overgemaakt. De taartopdrachten worden pas meegegeven nadat de betaling voldaan is. De datum wordt gereserveerd nadat de betaling is ontvangen. 

4.2 Bruidstaarten dienen 4 weken voor de afleverdatum geheel betaald te zijn.

5. Annuleren van taartopdrachten
5.1 Annuleren door opdrachtgever:

Bruidstaarten en andere grote bestellingen kunnen tot 30 dagen voor de bezorg/ afhaaldag kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tussen de 30 en 15 dagen zal er 25% van het totaal bedrag ingehouden worden. Bij annulering tussen de 15 en 7 dagen zal er 35% van het totaalbedrag ingehouden worden. Hierna van 7 dagen tot de afgesproken data zal er 75% van het totaalbedrag ingehouden worden. Taartopdrachten van alle andere taarten kunnen tot 14 dagen voor de afhaaldag kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering tussen 14 en 8 dagen voor de afhaaldag wordt 50% van de betaling teruggestort. Bij annulering tussen 7 en 4 dagen voor de afhaaldag wordt 25% van de betaling  teruggestort. Bij annulering tot 3 dagen voor de afhaaldag vervalt helaas het recht op terugbetaling van de betaling.Dit voor het vast houden van de datum, en de inmiddels gemaakte kosten.

 

5.2. Annuleren door Taarten Rotterdam:

Taarten Rotterdam is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende omstandigheden de opdracht te annuleren. Uiteraard zal Taarten Rotterdam haar uiterste best doen een passende oplossing te bieden. In overleg wordt gekeken of een collega in de regio de opdracht kan overnemen. 

6. De taarten

6.1 Alle taarten zijn handgemaakt. Hierdoor kan het zijn dat de taart iets afwijkt van het origineel ontwerp. Dit geeft geen recht op restitutie of de verplichting van afname. Doordat het handwerk is zal een taart nooit perfect symmetrisch zijn.

7.Aansprakelijkheid

7.1 Taarten Rotterdam is niet aansprakelijk voor enige schade, letselschade (bijvoorbeeld als gevolg van een allergische reactie) en schade aan goederen.

7.2 Indien u een product bestelt dient u een allergie schriftelijk kenbaar te maken.

8.Klachten

8.1 Bent u niet tevreden over de taart dan dient u dit direct bij afhalen kenbaar te maken, niet achteraf. Taarten Rotterdam is niet verantwoordelijk voor de invloed op het product van de vervoer- en bewaarcondities uwerzijds. Alle taarten horen in de koelkast bewaard te worden. 

9.Privacy

9.1 Taarten Rotterdam respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en gaat zorgvuldig met uw gegevens om. De gevraagde gegevens worden gebruikt om de bestellingen zo zorgvuldig mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

10.

Bij het afhalen is het vervoer van de taart op eigen risico. Taarten Rotterdam is niet verantwoordelijk voor leverings-, of communicatieproblemen veroorzaakt door verkeerd doorgegeven informatie.Alle taarten zijn voorzien van een stevige interne draagconstructie en daarmee geschikt om met de auto te vervoeren.

Taarten Rotterdam adviseert om de achterbak leeg te halen en een antislipmat neer te leggen en daar bovenop de taart. Evt koelelementen ernaast. Vervoer de taart niet op schoot of op een stoel. En geen verwarming aan. 

Let op: Wij accepteren geen verantwoordelijkheid bij transportschade.

 

Taarten Rotterdam 
Taarten Rotterdam behoudt zich het recht voor ten alle tijde de voorwaarden te wijzigen.